注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

剪纸刘柄辰的博客

育儿 剪纸 日记 童年 记忆

 
 
 

日志

 
 
关于我

我改名啦! 我原来叫刘云帆, 现在改叫刘柄辰, 我的藏族名字叫敦珠, 我的英文名字叫Benjamin(本杰明)。

网易考拉推荐

My English name is Ben.  

2014-04-22 14:03:18|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Hello,Teachers:你好,老师们:

  My English name is Ben,But I'm also called "paper cutting Baby".Because I love paper cutting.

  我的英文名字叫本,但我也被称为剪纸宝贝。因为我爱的剪纸。

  I started learning paper cutting when I was 2 years old.I've held 5 personal exhibitions.I'm reported 8 times by news papers,and 2 times on the TV .I've awarded 2 times golden prize of "National children paper cutting fans contest".

  我开始学习剪纸当我2岁了。我已经举行了5个人展览。我被报道8次在报纸上,2次在电视上。我获得过2次金奖在全国少儿剪纸迷大赛上。

  My paper cutting work of "Shanghai Expo Haibao "was published on the website of "163.com".

  我的剪纸作品的上海世博会海宝发表在163网站上。

  I hope the Expo could be held in Lianyungang one day.

我希望世博会可以举行在连云港有一天。

Thank you!谢谢!

 


 

  评论这张
 
阅读(149)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017